top of page

Ingeborg Pathuel

DSCF1887-Edit.jpg

Tillid er for os hos PATHUEL Coiffure & Interieur vigtigt. Vi ønsker at have et meget nært forhold til vores gæster, hvor vi, gennem gensidig forståelse og dialog, sammen kan nå det resultat, som vores gæster ønsker.

 

Når du er gæst hos PATHUEL Coiffure & , er det din oplevelse, der tæller. Vi ønsker, at du oplever det som et velfortjent ”frikvarter”, når du er på besøg hos os. Vi bestræber os på at yde det bedste og at forretningens personale er veluddannet og opdateret med kurser hos førende samarbejdspartnere. Alt dette for at underbygge et bredt og fagligt fundament.

 

Kvalitet er mange ting, og kommer helt an på hvilke øjne der ser. Hos PATHUEL Intercoiffure er det vores ønske at indfri gæstens forventninger både teknisk, kreativt og vejledningsmæssigt, samt den gode oplevelse det skal være, når man besøger sin frisør. I sidste ende er det jo dig der, som vores gæst, afgør om kvaliteten er indfriet”.

 

Plejen af dit hår er lige så vigtigt som behandlingerne i salonen. Derfor har vi nøje udvalgt salonens produkter af høj kvalitet. Vores ønske om at fremme bæredygtighed og kvalitet mødes i valget af bl.a. Aveda, hvis mission er omsorg for en bæredygtig proces og samtidigt at sikre en unik kvalitet, der møder alle dine plejende behov.

bottom of page